Någon mer än jag?

Är det någon mer än jag på den här perioden som är en periodare? Jag verkligen älskar viss typ av musik en viss period och en annan period hatar jag exakt samma låtar. Samma sak med kläder, ibland vill jag bara bära beige kläder och ibland bara gröna. Asså det är helt sjukt när man tänker efter, varför kan man inte bara vara en sån där mittemellan som alla andra?

Jag har i alla fall hittat den här periodens favoritgrej för mig. Kan verkligen inte slita mig från Lycko Bingo! Dom har så sjukt mycket roliga spel, jag lovar er att all min fritid går åt att hänga där inne och spela loss! Någon annan som kör på samma som vågar möta mig?

Funderingar jag har idag.. Jag skulle vilja köpa en båt till nästa sommar. Ingen jätteglassig, vad ska jag med det till liksom? Men gärna en som går fort och som har en GPS som visar vart man ska åka så att man inte går på grund. Det skulle jag jättegärna vilja. Ska kolla vad pappa säger om det, men jag vet att han pratade om att köpa en till båt som är lite mindre än den vi har idag. Så sjukt härligt att kunna åka runt till olika öar och sola!

båt

Typ en sån!

En tur i Skärgården!

I helgen var det verkligen hur kul som helst. Har bara glömt bort att skriva det eftersom jag har börjat jobba igen. Jag har helt enkelt inte haft tid.

Vad som hände var att min gamla barndomskompis Nisse kontaktade mig och frågade om jag ville hänga med ut i Skärgården. Det visade sig nämligen att hans pappa precis hade köpt en ny båt. Så, jag sa bara att jag var tvungen att ringa och avboka några saker och sedan kom jag ned till Nybrokajen där de kunde hämta mig. Därifrån åkte vi sedan rakt ut till Sandhamn och en rad andra öar. Det var verkligen helt underbart, och den där båten som hans pappa köpt är verkligen helt otroligt snygg på alla sätt och vis. Och stoooooor.

Efter att vi även övernattat i deras sommarstuga i Sandhamn, åkte vi tidigt på morgonen in mot solna marin där den ska stå på båtförvaring över vintern. Båtförvaring är tydligen viktigt att man har bra om man har båt. Man lär sig alltid något nytt!

DownloadedFile-619