En godis-måndag!

Hej allihop!

Hoppas ni njuter lika mycket som jag av att värmen verkligen har börjat komma nu! Det känns som det inte är långt borta att ha på sig shorts ju, eller klänningar med bara ben! Tänk att sommaren snart är här, alltså! Känns nästan overkligt, minns knappt hur det känns att inte frysa så mycket som jag gör. Haha! I dag så ska jag faktiskt hem till mamma och pappa, mamma skickade nämligen ett mess till mig i går och frågade om jag inte kunde komma och hämta lite godis hemma hos dem. Hon hade visst fått en sommarpresent från jobbet i form av godis, men hon äter ju aldrig sånt så hon behövde hitta någon annan som kunde ta det. Erhm, ja tack?! Haha, jag tycker det är en helt perfekt företagsgåva, alltså! Det är klart att inte alla äter godis, men då blir något barn väldigt glad av det. Jag tror jag skulle hjälpa till lite i deras trädgård också, sen ska jag träffa Anna för en fika i stan. Hoppas solen håller i sig så vi kanske kan sitta på någon uteservering. Hur ser er måndag ut? 

candy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *