Längesen nu!

Det var längesen nu, och man kan väl säga att mycket har hänt sen sist! Jo, jobbet går bra, även om jag inte ser hela mitt liv som barista framför mig, men det är iallafall något att göra under tiden. Pappa är glad att jag drar in pengar så jag kan betala av lägenheten. fikaTur är att det finns prisvärda lån som pappa lyckades fixa så nu ligger räntan ganska lågt. Nåväl, lär väl ta ett par år att betala tillbaka honom! Det gör inte så mycket, älskar lägenheten och läget, nära till jobbet och nära till NK. Nu börjar jag ladda inför vår-peppen. Stockholm är bäst under våren och sommaren, så mycket vackra platser och uteserveringar man kan hänga på. Ska bli så mysigt att ta årets första prosecco utomhus nästa helg, då är det uteserverings-premiär! Vad har jag mer för planer? Ser fram emot sommarkollektionerna på Zarah, tänker att det blir en stilren sommar med raka linjer och diskreta färger. Kanske blir hatt årets accessoar? Mmm, får ta och botanisera lite fräscha, vida hattar när det slutar blåsa!

Shoppingsöndag!

Hej alla sötnosar!

Har ni en mysig söndag? Det har verkligen jag! När jag vaknade så kände jag mig helt slut efter gårdagens middag, men det gick över efter frukosten! Sedan dess har jag suttit och kollat kläder på nätet. Jag är nämligen på jakt efter koftor tills kylan kommer. De koftorna jag har är så himla gamla, så de har blivit sådär tunna. Det är helt enkelt dags. Jag har hittat två favoriter hittills, men vi får se om jag köper båda två. Vilken tycker ni är finast?

koft

ko

Fobi för spindlar

Oj oj oj, nu ska ni få höra en rolig historia. Jag kan skratta åt det nu när chocken har lagt sig. Jag kom ut från duschen, drog handduken om mig och ställde mig framför spegeln och började göra mig i ordning. Då plötsligt ser jag en STOR alltså jättestor spindel precis bredvid foten på golvet. Jag som hatar spindlar skrek rakt ut, skulle vända och springa ut från badrummet men snubblar på tröskeln och ramlar på golvet. Tappade handduken såklart så det hela slutar med att jag ligger naken på golvet. Jag är så himla rädd för spindlar!! Borde kanske göra något åt det.  Kognitiv beteendeterapi? Vet ju att man kan få hjälp med fobier. Läste här på psykologa.se. Man kanske borde testa! Kan ju inte vara sunt att ramla omkring naken bara på grund av spindlar 😉

Nu sitter jag och surfar på kläder som en tröst haha. Mycket inne på orange just nu. Kolla vad snyggt det kan bli med orange!

orangedress-430x286

 

 

Nya kläder

Ska man träna kan man lika gärna göra det i snygga kläder. Vem orkar hafsa runt i säckiga gamla joggingbrallor och en urtvättad t-shirt? Nä fy! Detta är vad jag ska satsa på! En top i loose fit har jag sedan innan.

 

benvärmare yogahoddie yogapants

Sommaren är bäst

Hej igen alla glada! Nu var det ett tag sedan jag skrev, men det har sin orsak i att det ju är Sooooooommmmmaaar! Jag har haft fullt upp med att bara njuta. Och shoppa såklart! Sedan åker jag snart på en charterresa till Mallis med min mormor. Först åker jag och hälsar på henne i Norrköping och sedan åker vi Charter direkt därifrån. Det innebär alltså att vi inte behöver krångla oss iväg till flygplatsen på egen hand. Superskönt!

Här kommer lite av mina senaste inköp + sådant som jag önskar jag kunnat köpa!

images-287 images-286 images-285 DownloadedFile-539 DownloadedFile-538