Kroppen är galen!

God morgon kära ni! ♥︎

Vilken natt jag har bakom mig alltså, känns som kroppen helt hade bestämt sig för att jag inte behövde någon sömn alls. Kunde inte somna på flera timmar sen vaknade jag fem i morse helt klarvaken. Det känns ju inte riktigt rimligt med tanke på hur trött jag är nu?! Ibland så undrar man hur min kropp fungerar, alltså. Eller främst hjärnan kanske, det är ju den som ska va så himla smart! I vilket fall som helst så är det ju bara att bita i det sura äpplet och kämpa sig igenom dagen så gott det går. I eftermiddag ska jag hem till Karoline, så då hoppas jag på litervis av kaffe för att väcka mig ytterligare. Hon ska nämligen flytta då hennes lägenhet omvandlas till bostadsrätter med hjälp av restate.se. Himla synd tycker jag, att hon inte bara köper lägenheten. Men det är klart att inte alla har förutsättningarna för att köpa, dessutom ska hon antagligen inte bo kvar i stan särskilt länge. Men jag fullständigt älskar hennes lägenhet, den är SÅ himla mysig! Så den som vinner budkriget om den kan skatta sig lycklig! 

Hur mår ni? Gör ni något roligt idag?

sleep

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *