Tillbaka till ”the reality”

Nu är jag tillbaka från min resa till Mallorca med mormor. Det var verkligen helt underbart och tro det eller ej så var det faktiskt himla kul att åka med henne. Först när hon bjöd med mig så var jag lite skeptisk. Men det kändes bara helt naturligt. Det är nog också första gången som jag umgåtts så här intensivt med min mormor. Och jag tror att hon tyckte det var lika kul som jag. Underbart!

images-293

Men nu är det alltså tillbaka till verkligheten. På måndag börjar jag jobba igen och det ska verkligen bli himla kul. Det är alltid roligt att ta tag i saker när man känner sig fräsch och utvilad. Och det gör jag verkligen. Det första som jag kommer att behöva ordna med då jag är tillbaka är att fixa magasinering för mitt företags gamla saker. Vi ska nämligen byta lokaler och en del saker vill vi inte ha på vårt nya kontor, men ändå vill vi inte kasta. Ni förstår nog mycket väl vad jag menar!

Nu är det bara att njuta av de sista dagarna innan jag börjar jobba igen på måndag! Tittut!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *