Längesen nu!

Det var längesen nu, och man kan väl säga att mycket har hänt sen sist! Jo, jobbet går bra, även om jag inte ser hela mitt liv som barista framför mig, men det är iallafall något att göra under tiden. Pappa är glad att jag drar in pengar så jag kan betala av lägenheten. fikaTur är att det finns prisvärda lån som pappa lyckades fixa så nu ligger räntan ganska lågt. Nåväl, lär väl ta ett par år att betala tillbaka honom! Det gör inte så mycket, älskar lägenheten och läget, nära till jobbet och nära till NK. Nu börjar jag ladda inför vår-peppen. Stockholm är bäst under våren och sommaren, så mycket vackra platser och uteserveringar man kan hänga på. Ska bli så mysigt att ta årets första prosecco utomhus nästa helg, då är det uteserverings-premiär! Vad har jag mer för planer? Ser fram emot sommarkollektionerna på Zarah, tänker att det blir en stilren sommar med raka linjer och diskreta färger. Kanske blir hatt årets accessoar? Mmm, får ta och botanisera lite fräscha, vida hattar när det slutar blåsa!

Karriärfunderingar

Ni vet ju att pappa tjatar på mig att jag ska skaffa ett jobb eller utbildning. Nu har jag fått jobb som barista och det är helt ok. Men jag har faktiskt börjat fundera på att börja plugga. Träffade en kille i helgen som är läkare och han berättade hur det är att arbeta som hyrläkare. Jag gillar ju att umgås med människor och är rätt bra på att ta folk så jag kollade upp olika vårdyrken. Vet ni vad en sjuksköterska tjänar? Typ ingenting. Den lönen kommer aldrig att räcka till NK-besök. Läkare tjänar bra men man får ju plugga i hundra år, vem orkar det liksom. Dessutom måste man ha bra betyg i matte, fysik och kemi och det har inte jag. Det verkar betydligt smartare att gifta sig med en läkare. Han tjänar pengar och jag kan vara hemmafru eller jobba några timmar i veckan och ägna mig åt att shoppa. Killen jag träffade i helgen var läkare och singel. Han sa att han skulle hänga på White Room. Ska nog ta en sväng dit i helgen… han var rätt snygg också…

dd

Lördag! ♡

 

hey

Underbara lördag, alltså! Jag har precis kommit hem igen efter frukost på stan med mina tjejer! Och nu ska jag bara ta det lugnt här hemma och mysa. I kväll står det middag på en ny restaurang med några vänner på schemat, så innan dess ska jag bara mysa och kanske till och med ta ett bubbelbad i eftermiddag. Läsa lite, dricka te och göra allt det där som man ju gör nu på hösten. Jag är dock fortfarande helt proppmätt så jag kanske måste röra på mig lite innan jag myser ner mig i soffan. Hur ser er dag ut ?

Maskerad!

Hej alla raringar!

Hur har ni det idag? Har ni några härliga planer för dagen? Jag har faktiskt blivit bjuden på halloweenfest idag. Det är klart lite knasigt att gå på fest på en söndag, men det kommer nog bli himla kul! Jag har köpt en sån där fin mask, och ska vara som en gammeldags utklädnad, från typ 50-talet. Det blir himla kul!

Ska ni på någon halloweenfest i år? Det är ju många som har det nästa helg också. Men nästa helg har jag galet mycket att göra, det stod mellan att jobba hela helgen eller att låna 20000 så då jobbar jag nog och försöker innan jag lånar. Det är till en ganska stor grej, som jag knappt vågar säga något om ännu för att inte jinxa det! Men ååh! 

mask

Underbara oktober!

Hej allesammans!

Åh, vad jag njuter av den här månaden alltså, förutom att jag har börjat bli snuvig. Men det kändes verkligen som om hela sommaren bara sprang ifrån mig, men nu i oktober så känns det som om tiden verkligen har lugnat ner sig så jag inte blir stressad. Dessutom får jag så himla mycket gjort, jag har till och med fått rensat bort sommarsakerna reda och dessutom faktiskt redan tagit upp jullådorna och ställt de i garderoben, så jag slipper stånka på det sen. Det är så himla smart med förråd, är ni ute efter magasinering, boka direkt. Där jag hyr har de visst bara tre förråd kvar, så det gäller ju att vara snabb om man vill ha ett! 

Hur behandlar oktober er? 🍂

oct

En ledig fredag!

mu

Hej allihop!

Har ni det lika soligt som vi har det idag? Känns helt tokigt att vakna till solsken när det ju borde vara mörkt och dystert. Man får ju bara suga åt sig de sista solstrålarna så gott det går innan dagarna knappt är ljusa alls. Idag är det ju dessutom fredag och jag har en långhelg! Det är riktigt mysigt, faktiskt! ♥︎ Har inte alls speciellt mycket planer, så jag ska starta dagen på ett riktigt lugnt sätt. Sen kanske det blir en promenad innan jag ska inom bokhandeln och kolla om Alex nya bok har kommit ännu.

Vad är era planer för dagen?